1. Produsele achiziționate prin e-shop pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea coletului.
  1. Cel mai bine este sa trimiți produsele pe care dorești să le înlocuiești în ambalajul original. De asemenea, acestea trebuie să fie neutilizate, nedeteriorate și potrivite pentru revânzare. Împachetează coletul cu atenție pentru a evita deteriorarea lui în timpul transportului.
  1. Pregătește-ți două documente importante – bonul din colet și formularul tipărit și completat:. Dacă nu ai imprimantă, atunci poți face formularul de mâna pe o foaie albă. Pune ambele documente în colet împreună cu produsele necesare să fie schimbate.

MEDIKAL BOUTIQUE – SC MANAGEMENT TALKS SRL

strada Grigore Alexandrescu nr 83, sector 1, Bucuresti

  1. Trimite coletul printr-un curier rapid către departamentul nostru de returnare și schimbare. Adresa e scrisă mai jos. Compania de transport este la alegerea ta, pentru că taxele de transport vor fi suportate de către tine la trimitere. Te rugăm, să nu trimiți coletele standard prin Poșta Română, coletul trebuie să ajungă direct la singurul nostru punct de colectare disponibil, si anume magazinul din București Mall. Păstrează foaia de livrare. Vă recomandăm ca retururile să se facă prin cuieratul GLS România
  1. Schimbarea produselor sau returnarea banilor nu se face la sediu.

7. Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar într-un cont valid de Româniaîn termen de 14 zile de la data primirii produselor la depozitul nostru. Pentru comenzile achitate cu cardul, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.

MENU